Оборудване

1 от 3 стр.

ИМАМE УДОВОЛСТВИЕТО ДА ВИ ПРЕДСТАВИМ РЕНТАЛ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ НА ФИРМА " ГЕРИ ДЪ СМОУК " ЕООД ЗА СЦЕНИЧНО И ЕФЕКТНО ОСВЕТЛЕНИЕ, СВЕТЛИННИ И ЛАЗЕРНИ ЕФЕКТИ, ПИРОТЕХНИКА И ФОЙЕРВЕРКИ, СПЕЦИАЛНИ ЕФЕКТИ

1.Ефектно осветление:

а/ - съставено е от прожектори с халогенни лампи от по 300W, 1 KW и 2 KW /вкл.силно насочени-спотове/, които се монтират по отделно и на групи - на пилони и стойки и са в комплект с всички необходими приспособления, кабели и управления .

б/ автоматизирани "интелигентни" прожектори /колорчейнджъри, LED-прожектори, скенери и мувинхед-прожектори/ при които могат да се сменят по програма или ръчно: цветове, фигури / може и лого /, посока на лъчите, ефекти и др.,с металхалогенни лампи .

2. Пилони с ел. телфери – височина от 3 – 7 м ; полезен товар до 250 кг.

3. Алуминиева ферма – конструкция с дължина 8 или 12м, сечение 80Х42см, куплира се с пилоните, могат да се монтират до 500 кг. осветление, ефекти, реклами и др.

4. Следачи - с халогенни лампи по 1 KW.

5. Блицове - / по 600 W /- стробоефект и светкавици ,автоматичен и ръчен режим, общо управление .

6. Блицове - / по 2,4 KW /- стробоефект и светкавици, автоматичен и ръчен режим, общо управление .

7. Таралежи - светлинни ефекти с по 54 въртящи и трептящи лъчи /синхронно/, за неголеми помещения .

8. Лазери - зелен цвят, 4 W-светл.мощност, за проекционни и обемни ефекти през дим, за големи зали и на открито, и съответните им лазерни комплекти.

9. UV - вани за флуоресциращи бои и материи: по 80 W, по 250W и по 400W.

10. Машини за дим : бял, леко ароматизиран, трайност на закрито: 10 секунди, 1 минута и 15 минути, регулиране на дебита.

11. Машини за мъгла : бяла, леко ароматизирана, трайност на закрито - 1 час, регулиране на дебита.

12. Машини за тежък дим /разстила се по пода/ - работят с охлаждащи агенти и само на закрито, с едно зареждане до 20 минути, регулиране на дебита.

13. Тежък дим от купи /с ултразвукови дифузери/ падащ от полусфери диаметър 40см, могат да работят над 1 час без презареждане.

14. Димни гейзери - многократни, вертикални струи от пара / височина 5-6 м, 3-6 сек./, осветяват се от специални прожектори и таймери, свързани с машините.

15. Машини за мехури с диаметър 4-8 см, дебит над 1500 бр.в минута, машините се монтират на височина 3-6 метра.

16. Машини за пяна - произвежда бяла пяна на водна база, трайност над 1 час, пълно изчезване - 6? часа.

17. Машини за сняг - произвеждат синтетичен сняг с околна температура и го издухват на 6-7 метра, изчезва за 2-15 минути. Снегът трябва да пада от височина над 5 метра.

18. Машини за паяжини, изстрелва и оплита полимерни нишки - добра имитация на реалните паяжини, трайност до 30 дни.

19. Машини за конфети - разпиляват конфети 2Х2см до 3Х3см, машините се монтират на височина над 5 м.

20. Конфетни оръдия - специални установки за изстрелване на големи количества конфети и други материали на височина 15-18 м / на база газове с високо налягане/.

21. Вентилатори за насочване на дим и развяване на леки материи /с приставки за ленти от огледално фолио и гъвкави полиетиленови ръкави – диам. 30см ,височ. до 6-10 м/, регулиране на дебита.


Втора страница>>

За повече информация и контакти